Andrzejki 2017

andrz

25.11.2017

Rozpoczęcie o godzinie 19:00

MENU
Zupa
Krem z dyni z płatkami z płatkami ostrej papryki i śmietaną
Kolacja
Płatki polędwiczek z kurkami, tymiankiem i czosnkiem
podana na puree z selerowo ziemniaczanym z glazurowanymi w miodzie marchewkami
Deser
Sernik z nutą białej czekolady na kruchym spodzie muśnięty gorącym musem malinowym
kawa, herbata
Zimna płyta
*Aromatyczny pasztet z zielonym pieprzem w boczku
*Mięsa na sposób Szefa Kuchni
*Regionalne wędliny
*Crostini z pastą anchois i kaparami
*Półmisek serów gatunkowych
*Tortilla wegetariańska z warzywami i twarożkiem
*Tortilla z łososiem, papryką i sałatą
*Placuszki ziemniaczane ze śledziem i musztardą francuską
*Krucha sałata z tuńczykiem, korniszonem i fasolką czerwoną
*Mini tatarki z cebulą i ogórkiem konserwowym
* Ozorek wieprzowy z buraczkami i chrzanem w glazurze
*Dorsz na kwaśno z cebulką
*Sałatka z kaszy gryczanej, pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą
*Włoskie caprese na rukoli
*Masło, pieczywo mieszane
W kociołku
Rozgrzewająca zupa gulaszowa z chili
Bez ograniczeń
*Kawa, Herbata
*Woda bez gazu
*Soki

CENA OD OSOBY 150 zł