Andrzejki 2025


29 listopada 2025
Start godzina 19:00

Przystawka
Indyk pieczony, marynowany w sosie paprykowym z pieprzem marynowanym,
podany z chipsem z tortilli na lustrze z batata

Danie główne
Polędwiczka wieprzowa otoczona w młotkowanym pieprzu, na sosie grzybowym
oraz kurczak z mozzarellą i szynką szwarcwaldzką otulony cukinią,
podany na puree z dyni, z cynamonem, z mini kopytkami,
sałatką z zielonych warzyw z sosem vinegret

Słodki deser
Gotowana gruszka w winie z goździkami otulona ciastem francuskim

Płyta w szwedzkim stole
Deska serów z winogronami
Tatar z suszonego pomidora z sosem sojowym
Deska dojrzewających wędlin z oliwkami
Łosoś wędzony na podpłomyku
Wołowy tatar z marynowanym podgrzybkiem
Śledź w oleju na sałatce ziemniaczanej
Sałatka z grilowanym kurczakiem i sosem ziołowym
Bankietowe pasty z warzywami
Ślimaczki z ciasta francuskiego

Kolacja
Barszcz z pasztecikiem

Bez ograniczeń
Kawa
Herbata
Soki
Woda bez gazu

Cena na osobę 260 zł
Menu do pobrania