29 listopada 2025
Start godzina 19:00
Przystawka
Indyk pieczony, marynowany w sosie paprykowym z pieprzem marynowanym,
podany z chipsem z tortilli na lustrze z batata
Danie główne
Polędwiczka wieprzowa otoczona w młotkowanym pieprzu, na sosie grzybowym
oraz kurczak z mozzarellą i szynką szwarcwaldzką otulony cukinią,
podany na puree z dyni, z cynamonem, z mini kopytkami,
sałatką z zielonych warzyw z sosem vinegret
Słodki deser
Gotowana gruszka w winie z goździkami otulona ciastem francuskim
Płyta w szwedzkim stole
Deska serów z winogronami
Tatar z suszonego pomidora z sosem sojowym
Deska dojrzewających wędlin z oliwkami
Łosoś wędzony na podpłomyku
Wołowy tatar z marynowanym podgrzybkiem
Śledź w oleju na sałatce ziemniaczanej
Sałatka z grilowanym kurczakiem i sosem ziołowym
Bankietowe pasty z warzywami
Ślimaczki z ciasta francuskiego
Kolacja
Barszcz z pasztecikiem
Bez ograniczeń
Kawa
Herbata
Soki
Woda bez gazu
Cena na osobę 260 zł
Menu do pobrania
