
Calvados ma zaszczyt zaprosić Państwa na szaloną noc karnawałową w gorących, tanecznych rytmach oraz znakomitą zabawę.
18 lutego 2023
Start: 19.00
Cena: 200 zł od osoby
Nasz Szef Kuchni Robert Wieloch zadba o Państwa podniebienie serwując:
*Soczysty udziec drobiowy w formie roladki na sposób grecki z fetą i suszonymi pomidorami, otulony wędzonym plastrem boczku i muśnięty sosem camembert
*Ziemniaczane puree z musztardą francuską i parmezanem
*Surówka z białej kapusty z porem, groszkiem i sosem jogurtowym
Słodki poczęstunek
Zimna płyta w szwedzkim stole:
Rożki szynkowe z puchem chrzanowym
Tatar z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybkami i czerwoną cebulką
Deska serów z prażonymi orzechami
Galantyna drobiowa z owocami leśnymi
Indyk sous vide na sałacie z musem z marakui
Włoskie caprese na rukoli z mozarellą
Wegański Tatar z suszonych pomidorów
Pikantny śledzik korzenny
Sałata mieszana z łososiem wędzonym polana sosem czosnkowym
Zielona sałata w towarzystwie avocado, ogórka zielonego i prażonych pestek dyni
Ciepła kolacja
Aromatyczny bulion z dzikiego ptactwa (przepiórek) z ravioli
Bez ograniczeń w stole szwedzkim:
Kawa Bristot
Herbaty smakowe Dilmah
Soki owocowe i woda
Alkohol we własnym zakresie
Istnieje możliwość zakupu alkoholu w barze (wódka, wino, piwo)