Karnawał w Calvadosie

dom_calva

14 lutego zapraszamy na Bal walentynkowy.
Start: 19.00
Imprezę poprowadzi Aneta i Łukasz z Art Silesia.
Cena: 160 zł od osoby

21 lutego zapraszamy na Bal przebierańców
Start: 19.00
Imprezę poprowadzi dj Tomek
Cena: 160 zł od osoby


Menu

Danie główne
Polędwica w młotkowanym pieprzu, na czerwonej kapuście z gruszka
i roladka z udźca z szpinakiem, serem pleśniowym, w towarzystwie kopytek,
z sosem serowym i sałatami z julienne buraczanym
Kawa serwowana z ekspresu ciśnieniowego ze słodkim poczęstunkiem
Zimna płyta w stole szwedzkim
Policzek wołowy z kaparami i sosem myśliwskim
Schab myśliwski z sosem chrzanowym i świeżą kolendrą
Kanapki z pieczywa pełnoziarnistego z pasztetem
Deska serów gatunkowych z orzechami
Mini tatarki z polędwicy wołowej z cebulką i ogórkiem konserwowym
Pieczony rostbef wołowy z pesto pietruszkowym i marynowanymi kurkami
Klasyczne włoskie caprese na rukoli z sosem balsamicznym
Pikantne ciastka francuskie z twarożkiem ziołowym i łososiem wędzonym
Wegetariańska tortilla z warzywami i bazylią
Krakersy z łososiem wędzonym na twarożku z suszonych pomidorów
Mięso na sposób szefa kuchni
Pikantny korzenny śledzik z cebulką na sałatce ziemniaczanej
Pieczone placuszki z ziemniaka, ze śledziem i sosem z musztardy francuskiej
Mix sałat z radicchio, z kurczakiem, gruszką, orzechami i serowym winegretem
Sałatka z grillowanym kurczakiem i rukolą, orzeszkami ziemnymi i pikantnym sosem
Mieszane pieczywo z ziarnami
Masło
Na gorąco
Barszczyk czerwony
Bez ograniczeń
Sok grejpfrutowy
Sok pomarańczowy
Woda bez gazu z cytryną
Kawa Bristot
Herbata Dilmah