10 lutego 2024
Start balu o godzinie 19:30 cena 220 zł od osoby
Kolacja:
Kieszonka drobiowa po bałkańsku z serem feta i suszonym pomidorem, w duecie z nadziewaną grzybami polędwiczką i sosem pieprzowym na musie z selera, z babeczką ziemniaczaną, duszonymi warzywami,
karmelizowanymi winogronami i czerwoną cebulką oraz sałatką coleslaw z koperkiem
Kawa w stole szwedzkim
Zimna płyta w stole szwedzkim:
Deska z włoskimi wędlinami i zieloną oliwką
Sery gatunkowe z winogronami i paluchami drożdżowymi
Tatar z suszonego pomidora i pieczonej cukinii z sosem sojowym
Carpaccio z buraka z orzechami i serem
Zakąski z ciasta francuskiego z oliwką, pomidorkami i serem
Duszony filet z kurczaka na sałatce z pora
Sałatka z sałat zielonych z pomidorkami cherry i tartym parmezanem
Łosoś wędzony na sałacie z sosem winegret
Wołowy tatar z pieczarkami i ogórkiem
Polędwiczka wolno gotowana z sosem mandarynkowym z chili
Śledź z ziemniaczaną sałatką i chili
Włoskie caprese na rukoli
Ślimaczki z ciasta francuskiego z musem pomidorowym
Mała ciepła kolacja:
Włoska zupa pomidorowa z kompozycją aromatycznych ziół
i paluchem drożdżowym
Bez ograniczeń:
Kawa z ekspresu
Herbata Dilmah
Woda z cytryną
Soki owocowe