31 grudnia 2025 /1 stycznia 2026
Start 19:30
Przystawka
Carpaccio wołowe z rukolą i parmezanem oraz grzanką
Danie główne
Cielęcina pieczona z jabłkiem, flambirowana calvadosem na karmelizowanych marchewkach
Roladka wołowa z grzybami leśnymi podana na kapuście czerwonej,
w towarzystwie mini kluseczek i pieczonej gruszki z serem gorgonzola
Deser
Sernik z białą czekoladą, mascarpone na sosie wiśniowym
Zimna płyta w szwedzkim stole
Tatar z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybkami i czerwoną cebulką
Deska serów z winogronami
Deska włoskich wędlin
Polędwiczka wieprzowa z sosem mandarynkowym
Tortilla z łososiem wędzonym i zielonym ogórkiem
Caprese na rukoli z mozzarellą
Sałatka ze śledzia i buraka
Zielona sałata w towarzystwie avocado
Pasty bankietowe z kolorowymi warzywami
Pieczywo mieszane
Masło
Ciepła kolacja
Łosoś w pieprzowej posypce na puree z białych warzyw
Kolacja I
Rosół z pierożkami i kolendrą
Bez ograniczeń w stole szwedzkim
Kawa
Herbaty smakowe Dilmah
Soki owocowe i woda bez gazu
W cenie:
Butelka wina lub wódki na parę
520 zł od osoby
Menu do pobrania
