Sylwester 2025/26

31 grudnia 2025 /1 stycznia 2026
Start 19:30

Przystawka
Carpaccio wołowe z rukolą i parmezanem oraz grzanką

Danie główne
Cielęcina pieczona z jabłkiem, flambirowana calvadosem na karmelizowanych marchewkach
Roladka wołowa z grzybami leśnymi podana na kapuście czerwonej,
w towarzystwie mini kluseczek i pieczonej gruszki z serem gorgonzola

Deser
Sernik z białą czekoladą, mascarpone na sosie wiśniowym

Zimna płyta w szwedzkim stole

Tatar z polędwicy wołowej z marynowanymi grzybkami i czerwoną cebulką
Deska serów z winogronami
Deska włoskich wędlin
Polędwiczka wieprzowa z sosem mandarynkowym
Tortilla z łososiem wędzonym i zielonym ogórkiem
Caprese na rukoli z mozzarellą
Sałatka ze śledzia i buraka
Zielona sałata w towarzystwie avocado
Pasty bankietowe z kolorowymi warzywami
Pieczywo mieszane
Masło

Ciepła kolacja
Łosoś w pieprzowej posypce na puree z białych warzyw

Kolacja I
Rosół z pierożkami i kolendrą

Bez ograniczeń w stole szwedzkim
Kawa
Herbaty smakowe Dilmah
Soki owocowe i woda bez gazu

W cenie:
Butelka wina lub wódki na parę

520 zł od osoby
Menu do pobrania